Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Platy Beach

To Platy Beach Hotel είναι ένα ανεπιτήδευτα κομψό, άνετο και γεμάτο ζεστασιά ξενοδοχείο στο Πλατύ Λήμνου, 2 χλμ από τη Μύρινα. Δημιουργήθηκε όταν οι ιδιοκτήτες πήραν το οικογενειακό εξοχικό του παππού και το μετέτρεψαν σε ένα κομψό ξενοδοχείο, με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και διαμερίσματα που προσφέρουν άπλετη θέα στο Αιγαίο πέλαγος και προσκαλούν τους επισκέπτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, ενώ η μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία του το καθιστά το ιδανικότερο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, beach bar, αλλά και παιδική χαρά!

Platy Beach

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Το γνήσιο, παραδοσιακό πρωινό της Λήμνου που προσφέρεται στο μπουφέ του ξενοδοχείου Platy Beach, δίνει ενέργεια και διάθεση στους επισκέπτες να απολαύσουν κάθε ημέρα των διακοπών τους.

Οι αυθεντικές γεύσεις περιλαμβάνουν πρώτες ύλες από την λήμνια γη, όπως θυμαρίσιο μέλι, τοπικά τυριά, κριθαρένια παξιμάδια, σπιτικές πίτες της Ρέας και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού. Η παράδοση δένει αρμονικά με τις κλασσικές γεύσεις των δημητριακών, των γαλακτοκομικών, των φρούτων και των αλλαντικών, προσφέροντας έτσι μία πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικού πρωινού!

Platy Beach

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατύ Λήμνος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22540 23583
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.platybeach.com

Platy Beach

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version