Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Κτήμα Μπέλλου

Στην ανεξερεύνητη πλευρά του Δυτικού Ολύμπου, σε υψόμετρο 900 μέτρων, έξω από το χωριό Άγιος Δημήτριος Πιερίας, βρίσκεται το Κτήμα Μπέλλου. Ένα «πράσινο» ξενοδοχείο με ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε μια πλαγιά 45 στρεμμάτων με οικολογικές καλλιέργειες.

Το Κτήμα Μπέλλου ακολουθεί τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού χωρίς να στερείται άνεσης και παροχών υψηλών προδιαγραφών. Το μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής κτίριο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο με φυσικά υλικά, ενώ το ξενοδοχείο προσφέρει πλήρη διαμονή, εστιατόριο, καφέ, πισίνα και μικρό συνεδριακό χώρο

Κτήμα Μπέλλου

Κάθε πρωί στο Κτήμα Μπέλλου η αίθουσα του πρωινού κατακλύζεται από τις μυρωδιές των φρεσκοφτιαγμένων εδεσμάτων, ενώ ετοιμάζεται ένας πολύ προσεγμένος σπιτικός μπουφές, που διαφοροποιείται καθημερινά και αποτελείται πάντα από προϊόντα εποχής, λαμβάνοντας υπόψη τις εορταστικές περιστάσεις.

Μερικές από τις προσφερόμενες επιλογές είναι ο βιολογικός καφές, το τσάι Ολύμπου, ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι, τα διάφορα αρτοσκευάσματα, οι χειροποίητες μαρμελάδες από φρούτα του κτήματος, το βιολογικό μέλι, τα τοπικά τυριά και αλλαντικά, οι σπιτικές πίτες με χειροποίητο φύλλο, οι παρασκευές φρέσκων αυγών από τις κοτούλες του κτήματος, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, οι πεντανόστιμες τάρτες κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το Κτήμα Μπέλλου, απλωμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά 45 στρεμμάτων αποτελεί ένα αυθεντικό αγρόκτημα με οικολογικές καλλιέργειες και οικόσιτα ζώα. Επιπλέον, οι πρώτες ύλες του εστιατορίου είναι προσεκτικά επιλεγμένες, καθώς είτε αποτελούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, είτε προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες και τοπικούς παραγωγούς. Παράλληλα, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τοπικά οινοποιεία και παραγωγούς, ενώ ο χώρος του είναι διαθέσιμος για εκδηλώσεις οινογνωσίας και γευσιγνωσίας.

14239

Κτήμα Μπέλλου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Άγιος Δημήτριος Πιερίας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23517 70021
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.ktimabellou.gr

Κτήμα Μπέλλου

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version