Το ξενοδοχείο Γεωργία βρίσκεται σε ένα από τα πιο κομβικά μέρη της Κρήτης, την Αμμουδάρα, μόλις 6 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης και 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Συναντώντας κανείς την ξενοδόχο, κυρία Γεωργία και βλέποντας πώς περιποιείται τον κάθε φιλοξενούμενο πελάτη της, θα ξαναθυμηθεί τι σημαίνουν οι, τόσο, ελληνικές λέξεις «φιλοξενία», «φιλότιμο» και «παρέα».

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο Hotel Georgia ετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα και έμφαση στα τοπικά προϊόντα. Καθώς αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, μέριμνα των ιδιοκτητών είναι οι πελάτες να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα τοπικά εδέσματα και να ξεκινήσουν την ημέρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λουκουμάδες με μέλι και κανέλα, καρυδόπιτα, ρυζόγαλο, πίτες με φέτα ή ντομάτα και ελιές, φρέσκα ζουμερά φρούτα, φρέσκος και μυρωδάτος καφές, δυναμωτικά αβγά, ποικιλία από δημητριακά και αμέτρητες πίτες είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα που απαρτίζουν τον μπουφέ του ξενοδοχείου.

Τα προϊόντα εναλλάσσονται ανάλογα με τις ήμερες και τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά, με αποτέλεσμα οι επιλογές του πρωινού να μεταβάλλονται συνεχώς!

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: *
ADDRESS: Βαγιάς 10, Αμμουδάρα Ηρακλείου
PHONE: 2810 251006
E-MAIL:
Beta version