Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Creta Royal βρίσκεται στη Σκαλέτα Ρεθύμνης, 12 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου. Χτισμένο πάνω στη θάλασσα, προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον χαρακτηρισμένο ως Nartura 2000 με καταπληκτική αμμώδη παραλία μήκους 400 μέτρων, θαυμάσια θέα και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που δένουν με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Το -βραβευμένο για την περιβαλλοντική του ευαισθησία- ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές παροχές και υπηρεσίες όπως παραλία με Γαλάζια Σημαία, εστιατόριο και ταβέρνα με έμφαση στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, θεματικές γαστρονομικές βραδιές, BBQ, live παραδοσιακή μουσική κλπ.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο Creta Royal περιλαμβάνει φρέσκο προζυμένιο ψωμί, τοπικά παξιμάδια με συνοδεία ξυσμένης βιολογικής τομάτας και εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, ντόπιες χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά τυριά από τοπικές τυροκομικές επιχειρήσεις (γραβιέρα, τυρομάλαμα, φρέσκο ανθότυρο και ξινομυζήθρα), πρόβειο γιαούρτι, ποικιλία αλλαντικών από τοπικούς παραγωγούς (καπνιστή πανσέτα, λουκάνικα ξυδάτα και απάκια), ελιές από όλη την Ελλάδα (πράσινες Χαλκιδικής, Καλαμών και θρούμπες) κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο, υπάρχει μια σειρά από γαστρονομικές δραστηριότητες, όπως ημερίδες για την κρητική διατροφή που διοργανώνονται στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη, επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία (Κλάδος), αλλά και σε κοντινά παραδοσιακά χωριά (Μαργαρίτες, Μελιδόνι κ.ά.).

Εντός του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν η ταβέρνα Μαϊστράλι με ελληνική κουζίνα και βραδιές BBQ, καθώς και το Olive Oil Bar.

{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: *****
ADDRESS: Σκαλέτα Ρεθύμνου
PHONE: 28310 71812
E-MAIL:
Beta version