Το Anemi Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο σύγχρονου μινιμαλιστικού σχεδιασμού στη Φολέγανδρο, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων.

Βρίσκεται κοντά στον Καραβοστάση, το μικρό παραδοσιακό οικισμό στο λιμάνι του νησιού, προσφέροντας την αίσθηση ιδιωτικής κατοικίας. Η φιλική ατμόσφαιρα και το προσωπικό σέρβις δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, ενώ όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι του να απολαμβάνουν κάθε σύγχρονη άνεση, αλλά και τα αισθητικά ερεθίσματα που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις!

Περιγραφή πρωϊνού

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πρωινό με πρώτες ύλες διαλεγμένες από ντόπιους παραγωγούς και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Το πρωινό του ANEMI HOTEL απαρτίζεται από παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα, όπως σπιτική μπουγάτσα και τυρόπιτα, καθώς και πιτάκια με τυρί Φολεγάνδρου, ελληνικό βούτυρο, θυμαρίσιο μέλι, φρέσκα φρούτα και φρεσκοστυμμένους χυμούς, επιλογές που φέρνουν τους επισκέπτες σε επαφή με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία των Κυκλάδων, αλλά και με τη γαστρονομική κουλτούρα της Ελλάδας.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Καραβοστάσι, Φολέγανδρος
PHONE: 22860 41610
E-MAIL:
Beta version