Στοιχεία παραγωγού
Προϊόντα
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

NUTREE

Η NUTREE είναι μια από τις πιο καινοτόμες και δυναμικές νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 2018 με στόχο και όραμα την δημιουργία υγιεινών σνακ, από αγνές πρώτες ύλες που προσφέρει η ελληνική γη, και την ενσωμάτωση αυτών στις διατροφικές συνήθειες της καθημερινότητας. Κατόπιν χρηματοδότησης και υποστήριξης από τα ιδρύματα The People’s Trust και Action Finance Initiative, η NUTREE διαθέτει πλέον το δικό της εργαστήριο και γραφεία σε εγκαταστάσεις 150m² στην Αθήνα. Αυτό που ξεχωρίζει τη NUTREE είναι η μοναδική τεχνογνωσία που κατέχει στην ανάπτυξη γευστικών υγιεινών σνακ, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει για την πλέον αξιόπιστη παραγωγή, συσκευασία και διάθεση αυτών στην αγορά.

Βασική καινοτομία της πρώτης σειράς προϊόντων της NUTREE – ωμοφαγικές μπάρες ενέργειας – είναι ο μοναδικός συνδυασμός της υψηλής διατροφικής αξίας, νοστιμιάς και του κορεσμού, σε πρωτοποριακή και ιδιαίτερης αισθητικής συσκευασία. Οι φυτικές μπάρες της NUTREE είναι 100% φυσικές, προσδίδουν άμεσα φυσική ενέργεια από τα αποξηραμένα φρούτα και τους καρπούς, δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και κανενός είδους συντηρητικών, και είναι gluten-free. Αποτελούν δηλαδή το ιδανικό ενδιάμεσο γεύμα για την εργασία ή τα ταξίδια, και γενικώς όποτε υπάρχει η απαίτηση για σωματική και πνευματική απόδοση

NUTREE

Οι χειροποίητες μπάρες ενέργειας της NUTREE είναι από φυσικές πρώτες ύλες που δεν έχουν υποστεί καμία θερμική επεξεργασία (ακατέργαστες) με σκοπό να διατηρήσουν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα). Προσφέρουν πλούσια φυσική ενέργεια από ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα – που άλλωστε είναι και η μοναδική γλυκαντική πηγή των προϊόντων μας. Οι μπάρες της NUTREE είναι ιδανικές για να τις έχετε πάντα μαζί σας, στον χώρο εργασίας, στην προπόνηση, στις εξορμήσεις σας και να τις απολαμβάνετε κάθε φορά που χρειάζεστε επιπλέον φυσική ενέργεια για σωματική και πνευματική απόδοση.

Μπανάνα Αμυγδαλοβούτυρο
Matcha
Πραλίνα Φράουλα
Φυστικοβούτυρο
Χαρούπι πορτοκάλι
Μήλο κανέλα

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

NUTREE

Νικ. Καζαντζάκη 34, 16342, Ηλιούπολη