«Οικογένεια Πορτοκαλίδη»

Η «Οικογένεια Πορτοκαλίδη» είναι μία σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, το 2011, δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος των ανθρώπων της για νέες ιδέες και καινοτομία, μία νέα εταιρία προϊόντων ζύμης , κάνοντας με αυτό τον τρόπο πράξη το όραμά της. Με έδρα τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μιας υπερσύγχρονης μονάδας υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πολιτική της εταιρίας είναι η δημιουργία δικτύων διανομής σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας όπως Αθήνα, Κρήτη, Καβάλα, Λάρισα και Ιωάννινα ώστε η διανομή των προϊόντων της να πραγματοποιείται καθημερινά από τους δικούς της ανθρώπους.

Spanakopitoulis

Η «ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΛΗΣ« είναι μια σύγχρονη εταιρεία επεξεργασίας & τυποποίησης χωριάτικης πίτας.

Προμηθεύουμε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης – ξενοδοχεία – catering με εξαιρετικής ποιότητας χωριάτικες πίτες (σπανακόπιτα – πρασόπιτα – χορτόπιτα ) με ή χωρίς τυρί.

Όλα τα προϊόντα μας είναι με φρέσκα λαχανικά, το λάδι που χρησιμοποιούμε είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, η φέτα είναι Π.Ο.Π., τα προϊόντα είναι κατεψυγμένα, συσκευασμένα και έτοιμα προς κατανάλωση.

Οι εγκαταστάσεις μας στην Αττική στεγάζουν γραμμή παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα πλυσίματος, κοπής, επεξεργασία και τυποποίησης χωριάτικης πίτας, καθώς και συσκευασίας με αποθηκευτικούς χώρους. Όλη η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 από την TUV Hellas. Η αυστηρή τήρηση προδιαγραφών και διαδικασιών, χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας καθώς επίσης και την ποιότητά τους.

 

Αφοι Χιωτάκη ΑΒΕΕ

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν καλιτσούνια, ξεροτήγανα και παραδοσιακές κρητικές πίτες.