Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Λήμνος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Λήμνου.

Το περίπτερο έντυσαν με τα προϊόντα τους αρκετοί παραγωγοίΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Στέλιος Μάντζαρης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, ο οποίος και παρουσίασε το τοπικό πρωινό, ο κ. Δημήτρης Ματζάρης , Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και ο κ. Μάκης Ψάρρας, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μύρινας Λήμνου.

Παρόντες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωινού της Λήμνου ήταν και ο κ. Αποστόλης Κοτσάφτης, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, ο κύριος και κυρία Παπασωτηρίου, Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, ο κύριος Κατσαράκης Γιώργος, Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, η κυρία Λιάσκα Λένα CEO & Hotel Director του ξενοδοχείου Varos Village και ο κύριος Μπελιάς Νίκος, Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Lemnos Village. Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την κ. Γκαραλη Φωτεινή που ετοίμασε και παρουσίασε το Λημνιό πρωινό.Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι τηγανίτες με πετμέζι, μέλι και τυρί, το μελίχλωρο σαγανάκι με αυγά μάτια, το φλωμάρι με ξηρούς καρπούς, σταφίδες και πετμέζι, τα βενιζελικά, οι σαμσάδες, τα τυροπιτούδια και άλλα πολλά τοπικά εδέσματα