Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Κεφαλονιάς στην 12η HO.RE.CA. 2017

Στο πλαίσιο της 12ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Κεφαλονιά παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό της.

Τη διοργάνωσε ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τη Λέσχη Γαστρονομίας Κεφαλονιάς – Mythos Group. Ο Πρόεδρος και η Ταμίας της Ένωσης Κεφαλονιάς, κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος και η κ.Κωνσταντίνα Χαρίτου παρουσίασαν το Κεφαλονίτικο Πρωινό μαζί με τον κ.Ανδρέα Παντελιο από τη Λέσχη Γαστρονομίας. Ξεχώρισαν οι μάντολες, η πληθώρα τυριών, η ριγανάδα και η καταπληκτική κρεατόπιτα.