Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Φολεγάνδρου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Φολέγανδρος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Φολεγάνδρου.

Το τοπικό πρωινό παρουσίασε ο κ.Γιώργος Άγας, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Φολεγάνδρου. Την παρουσίαση του πρωινού επιμελήθηκε η κ.Κατερίνα Μαρινάκη, εκδότρια της εφημερίδας «Τα Νέα της Φολεγάνδρου» και του «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Κώστας Μάκκας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Φολεγάνδρου, ο κ.Αντώνιος Άγας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Φολεγάνδρου, ο κ.Βασίλειος Τσούνης, Διευθυντής των εκδόσεων «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο» και ο κ.Οδυσσέας Μάκκας, Δημοτικός Σύμβουλος.

Στην προετοιμασία του μπουφέ βοήθησαν σπουδαστές από την Etoile Studies. Την παράσταση έκλεψαν η σουρωτένια, η κολοκυθένια, η καρπουζένια, η χορτένια, οι κουλούρες και τα ντόπια τυριά, οι μονογύριστοι και τα ξεροτήγανα, τα σύγληνα και τα ματσάτα, οι μακαρόνες και οι λουκουμάδες, τα ταραχτά και η ρεβυθάδα, ο χαλβάς του τηγανιού, τα μπουρεκάκια, το γλυκό τριαντάφυλλο και ένα σωρό άλλα.