Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kydon Hotel

Το ξενοδοχείο Κύδων βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων, στην πλατεία της ιστορικής αγοράς. Αποτελεί ένα ξενοδοχείο-σύμβολο της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας και είναι το πρώτο που κτίστηκε στην πόλη το 1968 από τους αδελφούς Όθωνα και Ευάγγελο Αναστασάκη.

Προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές και ένα υψηλό επίπεδο φιλοξενίας για όλους τους ταξιδιώτες. Διαθέτει το Mediterranean ? la carte εστιατόριο με μοναδικές γεύσεις της κρητικής κουζίνας, δωρεάν χώρο parking, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν συσκευή iPad ανάλογα με την διαθεσιμότητα, ενώ διοργανώνει περιβαλλοντικές δράσεις και παρέχει δωρεάν χρήση ποδηλάτων.

Kydon Hotel

Το πρωινό του Κυδών, βασίζεται στο θησαυρό της κρητικής γης και παράδοσης. Περιλαμβάνει γεύσεις όπως μια μεγάλη ποικιλία αρτοποιημάτων, ημίλιαστες ντομάτες σιγομαγειρεμένες στο φούρνο, καλιτσουνάκια μινιόν με φρέσκα χόρτα και ντόπια τυροκομικά, όπως πυχτόγαλο Χανίων, μαλάκα και κεφαλοτύρια, κουλουράκια, κεραμιανό κρασί και πετιμέζι, λυχναράκια από πρότυπη εταιρία παραγωγής παραδοσιακών γλυκισμάτων της πόλης, δημητριακά, ελληνικό γάλα, φρέσκια φρουτοσαλάτα, γιαούρτι, φυσικό χυμό από πορτοκάλια Χανίων, ονομαστά σε όλη την Ελλάδα, παρασκευές αυγών κλπ.

Ξεχωρίζουν ακόμη οι τηγανητές ψιλοκομμένες πατάτες μαζί με κεφαλοτύρια και άφθονη φέτα από τον Κίσαβο, η υπέροχη μπουγάτσα Χανίων, τα γλυκάκια ημέρας όπως χαλβάδες, σάμαλι, γαλατόπιτες, γαλατομπουρεκάκια και ο βασιλιάς των κρητικών φυλλερικών, το αρχαίομινωικό γάστριν.

02881

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Πηχτόγαλο Χανίων (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Πρόβειο
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Μπουγάτσα Χανίων
Μαραθοπιτάκια
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Πεπόνι
Δίκταμο (Έρωντας)
Ελληνικός καφές

Kydon Hotel

Διεύθυνση:Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου & Στρ. Τζανακάκη 2
Τηλέφωνο:28210 52280
Ιστότοπος: http://www.kydon-hotel.gr

Kydon Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.