Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Krinos Suites Hotel

Το Krinos Suites Hotel είναι ένα πανέμορφο, boutique hotel στην καρδιά της Άνδρου, στο παραθαλάσσιο και γραφικό Μπατσί. Πυρήνας του είναι το αναπαλαιωμένο διδασκαλείο και εργαστήριο σηροτροφίας του 19ου αιώνα, που λειτούργησε κατά τον 20ό αιώνα ως ξενοδοχείο με την επωνυμία “Κρίνος”. Τη μονάδα συμπληρώνουν δύο νέα μικρότερα κτίρια, που εναρμονίζονται απόλυτα με το παλιό κτίριο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει έντονο προσωπικό χαρακτήρα, άνετους χώρους, caf? bar που προσφέρει δημιουργική κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Γαβριά, διάφορα happenings, art events, γευσιγνωσία κρασιού κλπ.

Krinos Suites Hotel

Το πρωινό που προσφέρει το ξενοδοχείο είναι a la carte και σερβίρεται στον κήπο με θέα την παραλία. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως τοπικά, ενώ σερβίρονται και προϊόντα από άλλες ελληνικές περιοχές.
.
Στο Krinos Suites Hotel, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να γνωρίσουν προσωπικά τον κάθε πελάτη και τις διατροφικές του συνήθειες, ώστε να προσαρμόζουν ανάλογα τα πιάτα και να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με την προέλευση των προϊόντων και την διαδικασία παρασκευής τους.

Ο μπουφές του ξενοδοχείου προσφέρει διάφορα είδη ψωμιού και αρτοπαρασκευών (ζυμωτό ψωμί, κουλούρι Θεσσαλονίκης, χειροποίητα κουλουράκια κλπ), αμυγδαλωτά, παραδοσιακές πίτες (όπως η ζυμαρόπιτα) παρασκευές αυγών (π.χ. στραπατσάδα), ελιές, τοματίνια, καπνιστό σκουμπρί, πιάτο ελληνικών τυριών (περιέχει βολάκι Άνδρου, μαλακό τυρί Άνδρου, φρέσκια μυζήθρα, πετρωτή και κοπανιστή) και αλλαντικών ( όπως σαλάμι Λευκάδας, σύγκλινο Μάνης, προσούτο, ψητό χοιρινό με μυρωδικά, γαλοπούλα και ζαμπόν), βιολογικό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, τοπικό μέλι και σπιτικές μαρμελάδες Κρίνος σε μια ποικιλία γεύσεων.

00928

Krinos Suites Hotel

Διεύθυνση:ΜΠΑΤΣΙ ΑΝΔΡΟΥ
Τηλέφωνο:2820 42038
Ιστότοπος: http://krinoshotel.com

Krinos Suites Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.