Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kôres Boutique Hotel & Spa

Το Kôres Boutique Hotel & Spa προσφέρει 12 άνετα και πολυτελή δωμάτια με ιδιαίτερη διακόσμηση και αισθητική που θα κάνουν τη διαμονή σας στο Ζαγόρι μία αξέχαστη εμπειρία. Γευτείτε υπέροχες, παραδοσιακές και ιδιαίτερες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα το υπέροχο τοπίο που θα σας μαγέψει.

Γυμναστείτε στο mini gym, απολαύστε τη θερμαινόμενη πισίνα και χαρίστε ζωντάνια και ευεξία στον οργανισμό σας, χαλαρώνοντας στο Apivita wellness & spa.

Kôres Boutique Hotel & Spa

Στο ξενοδοχείο KORES BOUTIQUE & SPA έχουμε ανακαλύψει τον πλούτο της ηπειρώτικης διατροφής και την πολυτέλεια του φρεσκοκομμένου, του χειροποίητου, του αυθεντικά νόστιμου πρωινού.

Το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό σάς περιμένει να το απολαύσετε στο ξενοδοχείου μας! Ηπειρώτικες πίτες με χειροποίητο φύλλο γεμισμένες με υλικά εποχής, όπως η γαλατόπιτα και η σπανακόπιτα, ένα καλό κομμάτι βουνίσιου τυριού που μοσχοβολάει γάλα, φρεσκοζυμωμένο ψωμί, βούτυρο Μετσόβου, δυναμωτικό μέλι από πεύκα της περιοχής, εκλεκτά αλλαντικά, φρέσκα αυγά μαγειρεμένα όπως επιθυμεί ο πελάτης μας, φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, τσάι του βουνού, μαρμελάδα της στιγμής από ζουμερά φρούτα, τραχανά, και φυσικά γλυκά του κουταλίου και γιαννιώτικο μπακλαβά.

15478

Kôres Boutique Hotel & Spa

Διεύθυνση:Βίτσα 44007 Ζαγόρι, Ιωάννινα
Τηλέφωνο:26530 71888, 694 7822828
Ιστότοπος: https://www.koreshotel.gr/

Kôres Boutique Hotel & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.