Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Hellas Country Hotel

Περιτριγυρισμένο από πυκνά δάση ελάτης και καστανιάς με φόντο την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη, το Hellas Country Hotel υπόσχεται μοναδικές στιγμές πολυτέλειας, χαλάρωσης και γαλήνης, στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, 12 χλμ από το Καρπενήσι!

Το ξενοδοχείο, περιμένει τους επισκέπτες του στους κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους του, προκειμένου να απολαύσουν μοναδικές στιγμές φιλοξενίας, σε ένα περιβάλλον παράδοσης και πολυτέλειας, όπου η ιδιαίτερη αισθητική κλέβει την καρδιά κάθε επισκέπτη!

Hellas Country Hotel

Το πρωινό στο Hellas Country προσφέρεται σε μορφή μπουφέ και διαθέτει μια ποικιλία γεύσεων! Καθημερινά προσφέρονται διάφορα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων από τοπικό αρτοποιείο, παραδοσιακός τραχανάς Ευρυτανίας, σπιτικά κέικ, χειροποίητο ραβανί, δημητριακά κλπ.

Ακόμη, ξεχωρίζουν τα εκλεκτά προϊόντα Ευρυτανίας, όπως το παραδοσιακό γιαούρτι, το μέλι, τα καρύδια, οι σπιτικές μαρμελάδες, οι παρασκευές χωριάτικων αυγών, τα τυριά και τα αλλαντικά κ.ά.

Οι λάτρεις των γλυκών μπορούν να απολαύσουν τα παραδοσιακά τοπικά γλυκά κουταλιού, τη μπουγάτσα με τη σπιτική κρέμα, τους παραδοσιακούς λουκουμάδες, τον σιμιγδαλένιο χαλβά, το μυρωδάτο ρυζόγαλο και το χειροποίητο παραδοσιακό παστέλι.

Ακόμη, υπάρχουν καθημερινά παραδοσιακές σπιτικές πίτες, φρέσκα φρούτα, κομπόστες, ντομάτες και ελιές. Από ροφήματα σερβίρεται φυσικός χυμός πορτοκάλι, ελληνικός καφές, ποικιλία τσαγιών και βοτάνων Ευρυτανίας κλπ.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Στην ευρύτερη περιοχή διοργανώνονται διάφορες γιορτές γαστρονομίας, όπως τσίπουρου στη Δομνίστα, κάστανου στην Αγία Τριάδα, μούρου στο Καλεσμένο, πέστροφας στον Φουρνά κλπ.

05048

Hellas Country Hotel

Διεύθυνση:ΝΕΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Τηλέφωνο:22370 41570
Ιστότοπος: http://www.hellascountry.gr/

Hellas Country Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.