Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Bio Suites Hotel

Το Bio Suites Hotel είναι οικογενειακό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Ρεθύμνου, 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία του και 10 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη και το Ενετικό λιμάνι. Στόχος του ξενοδοχείου είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες κάνουν τις διακοπές αξέχαστες.

Για αυτόν τον λόγο, διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την οργάνωση των υπηρεσιών του, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και για την περιβαλλοντική του ευαισθησία.

Bio Suites Hotel

Το πρωινό του ξενοδοχείου σερβίρεται στο εστιατόριο «Αριάδνη» και περιέχει επιλεγμένα προϊόντα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Καθημερινά, στη διάθεση των επισκεπτών, βρίσκονται γεύσεις όπως παραδοσιακά κρητικά αρτοσκευάσματα σε μια ευρεία ποικιλία (ψωμιά, παξιμάδια Σφακίων, κριτσίνια από τον φούρνο της γειτονιάς κ.ά.), χειροποίητα κουλουράκια παραγωγής του ξενοδοχείου, ο περίφημος ντάκος, στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκο γάλα, τυροκομικά προϊόντα (μανούρι, Κρητική γραβιέρα ΠΟΠ, ανθότυρο ανάλογα την εποχή, φέτα ΠΟΠ), βούτυρο, αλλαντικά από τοπικούς παραγωγούς, κρητικό μέλι, παρθένο κρητικό, ελιές Κρήτης και Καλαμών, τοπικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, δημητριακά, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, παρασκευές αυγών (περιλαμβάνουν ομελέτα με απάκι, στραπατσάδα, σουγγάτο κ.ά.), διάφορα είδη σούπας, παραδοσιακές πίτες, χειροποίητος σιμιγδαλένιος χαλβάς, λουκουμάδες και ξεροτήγανα με μέλι, σαλάτες, παραδοσιακά γλυκά κλπ.

Στον τομέα των ροφημάτων κυριαρχούν οι ντόπιες επιλογές που περιλαμβάνουν δίκταμο, μαλοτήρα, φασκόμηλο, χαμομήλι, κανελάδα κλπ.

11727

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ)
Απάκι
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Γλυκό κουταλιού Κυδώνι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Βανίλιας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Πολύσπορο
Ελιές Καλαμών
Καρπούζι
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Bio Suites Hotel

Διεύθυνση:ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΣΒΑΙΤΣΕΡ 13
Τηλέφωνο:28310 58403
Ιστότοπος: http://www.biohotel.gr

Bio Suites Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.