Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Στο κέντρο του Μετσόβου, σε ένα ήσυχο σημείο με θέα στο βουνό, το Aroma Dryos δεσμεύεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη και πολυτελή διαμονή, σε κοντινή απόσταση από όλα τα κορυφαία αξιοθέατα.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 16 δωμάτια και σουίτες, το καθένα μοναδικά διακοσμημένο, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και την αισθητική ενός BOUTIQUE HOTEL. Διαθέτοντας τζάκι, μοναδική θέα στο βουνό, στρώματα COCOMAT, υδρομασάζ, υψηλής ταχύτητας WIFI που σε συνδυασμό με τις προσεγμένες μας υπηρεσίες, δημιουργούν μια βάση που θα κάνουν την απόδρασή σας ένα τέλειο όνειρο!

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Το ελληνικό μας πρωινό θα κερδίσει την καρδιά σας!

Φανταστείτε ένα ξύπνημα με το άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ, ψημένου ψωμιού, κρουασάν και κέικ που σερβίρονται με τοπικό βούτυρο και μέλι, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και σάλτσες. Ταξιδέψτε τις αισθήσεις σας μέσα από τα διάσημα τοπικά μας προϊόντα, δοκιμάστε αλμυρές και γλυκές επιλογές και εξερευνήστε την γαστρονομία του μέρους.

Το ξενοδοχείο μας έχει βραβευθεί για το ελληνικό πρωινό και προσφέρει μια ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Απολαύστε τα δίπλα στο άνετο τζάκι ή στην βεράντα το καλοκαίρι και ξεκινήστε την ημέρα σας με αγνή απόλαυση, θετική διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο!

14578

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Διεύθυνση:Κέντρο Μετσόβου, ΤΚ 44200
Τηλέφωνο:+30 26560 29008
Ιστότοπος: http://www.aromadryos.gr/

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.