Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Κορινθίας στην 12η HO.RE.CA. 2017

Στο πλαίσιο της 12ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Κορινθία παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό της.
Τη διοργάνωσε ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ Ευρωπρόοδος Κορινθίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίας, κ.Δημήτρης Παππάς με τη βοήθεια του Διευθυντή Σπουδών του ΙΙΕΚ, κ.Δημήτρη Σούκουλη παρουσίασαν το Κορινθιακό Πρωινό μαζί με τους σπουδαστές της σχολής. Ξεχώρισαν ο τραχανάς «ΒΛΑΧΑ», η κορινθιακή σταφίδα, η φάβα Φενεού, η τραχανόπιτα και ο χαλβάς.

Beta version