Louis Plagos Beach

Το Louis Plagos Beach βρίσκεται στη Ζάκυνθο, γνωστή και ως «το Φιόρο του Λεβάντε», λόγω της μοναδικής παρθένας ομορφιάς και των πυκνών καταπράσινων δασών της.

Αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία του νησιού, καθώς είναι χτισμένο στην περίφημη παραλία Άμπουλα στο Τσιλιβί. Παράλληλα, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον, πολύ κοντά στα κέντρα διασκέδασης του Πλάνου, την πόλη της Ζακύνθου και το Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού.

Περιγραφή πρωϊνού

Το ελληνικό πρωινό του Louis Plagos Beach σερβίρεται σε ξεχωριστό μπουφέ και περιλαμβάνει μια πληθώρα παραδοσιακών προϊόντων: χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, δύο είδη αρτοσκευασμάτων (τυρόψωμο και ελιόψωμο), παρθένο ζακυνθινό λάδι, ελιές, τζατζίκι, ελληνικά τυριά (φέτα, κεφαλοτύρι, μυζήθρα κ.ά.) και αλλαντικά είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις του ελληνικού πρωινού!

Παράλληλα, στον πρωινό μπουφέ υπάρχουν πάντα ταχίνι, μέλι, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, αλλά και φημισμένα επιδόρπια όπως το ζακυνθινό παστέλι, τα λουκούμια, ο χαλβάς και ο μπακλαβάς.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Τραγάκι Άμπουλα Ζάκυνθος
PHONE: 26950 62800
E-MAIL:
Beta version