Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

AMADA COLOSSOS RESORT

Το τετράστερο ξενοδοχείο Louis Colossos Beach βρίσκεται στην ειδυλλιακή αμμώδη παραλία της Καλλιθέας, κρυμμένο σε καταπράσινους κήπου, πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο Φαληράκι.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν ξεκούραστες διακοπές στους πελάτες. Μεταξύ άλλων, παρέχονται πισίνα με γλυκό νερό, ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, το Santelino kids Club όπου τα παιδιά ασχολούνται με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες, υπηρεσίες μασάζ, jacuzzi και σάουνα, ενώ ο μπουφές προσφέρει στους επισκέπτες ένα γαστρονομικό ταξίδι με θεματικές νύχτες που μυούν σε παραδοσιακές γεύσεις.

AMADA COLOSSOS RESORT

H εταιρεία LOUIS θέλοντας να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα, έχει υιοθετήσει και ενσωματώσει στο μπουφέ της, τα τελευταία χρόνια, το Ελληνικό Πρωινό.
Τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα σηματοδοτούνται στο μπουφέ και αναφορικά με το τι περιέχουν, ενώ η προσπάθεια αυτή χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Ο πρωινός μπουφές περιλαμβάνει γλυκές επιλογές όπως λουκούμια, παραδοσιακά ροδίτικα μελεκούνια, χαλβά, ταχίνι, ρυζόγαλο, μπακλαβάδες, μπουγάτσες με κρέμα, γλυκά του κουταλιού (νεράντζι, σύκο, κυδώνι και καρπούζι), αρτοσκευάσματα (κριθαροκουλούρες, παξιμάδια, κριτσίνια πολύσπορα και με σουσάμι, ελαιόπιτες και τυρόψωμα), τυροκομικά (φέτα, γραβιέρα, κασέρι, ανθοτυρο και πρόβειο γιαούρτι). Τέλος υπάρχουν καθημερινά τουρσιά, όπως κάπαρη, ελιές και λιαστή ντομάτα, καθώς και αποξηραμένα φρούτα, ενώ αξίζει να δοκιμάσει κανείς ζεστά εδέσματα, όπως καγιανά (στραπατσαδα), γίγαντες γιαχνί, αυγόφετες κ.ά.

05541

AMADA COLOSSOS RESORT

Διεύθυνση: Φαληράκι Ρόδος
Τηλέφωνο: 22410 85524

AMADA COLOSSOS RESORT

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.