Το Leto Hotel είναι ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο κέντρο του οικισμού της Ύδρας, δυναμικότητας 21 δωματίων, όλα με μπάνιο. Διαθέτει αίθουσα πρωινού, μπαρ, καθιστικό, μικρό γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων, σάουνα- υδρομασάζ, κεντρικό κλιματισμό θέρμανσης και ψύξης,wi-fi internet. Τα δωμάτια έχουν: κλιματισμό, mini bar, safe box, τηλέφωνο, σεσουάρ, amenities, παντόφλες κ.ά.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό προσφέρεται σε μπουφέ και οι πελάτες σερβίρονται μόνοι τους, ενώ ο καφές και τα διάφορα ροφήματα προσφέρονται από σερβιτόρο. Επειδή η Ύδρα δεν έχει τοπικά προϊόντα, στο ελληνικό πρωινό προσφέρονται προϊόντα από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής (Ερμιονίδος – Γαλατά).

Ο μπουφές περιλαμβάνει δημητριακά,μαρμελάδες, μέλι, χυμούς, φρέσκο γάλα, γιαούρτι, κομπόστα, τυριά και αλλαντικά, λαχανικά, φρέσκα φρούτα εποχής, παρασκευές αυγών, σπιτικό κέικ, δύο είδη ψωμιού και διάφορα αρτοσκευάσματα, ελιές και λάδι από παραγωγό της Ερμιονίδας, σε συνδυασμό με ρίγανη και χοντρό αλάτι, πάστα ελιάς, σπιτικές πίτες, ελληνικό καφέ, σταφίδες (μαύρες και ξανθές) και γλυκό του κουταλιού.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο παρέχει στους φιλοξενούμενους μαθήματα ελληνικής κουζίνας.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Ρηγίλλης 8, Ύδρα
PHONE: 22980 53385-6, 210 7258546
E-MAIL:
Beta version