Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Kalderimi Country House

Ο ξενώνας Kalderimi Country House λειτουργεί από το 2014 σε ένα αναπαλαιωμένο πηλιορείτικο δίπατο σπίτι του 1794. Διαθέτει 4 δωμάτια στον 1ο όροφο και ένα ακόμη στο ισόγειο, καθώς και κοινόχρηστο WC και αρκετούς χώρους υποδοχής.

Στο κατάφυτο κτήμα με θέα στο ανατολικό Αιγαίο υπάρχει και ένα ανεξάρτητο δωμάτιο τετράκλινο με το μπάνιο του, όπως επίσης και το αναπαλαιωμένο παράσπιτο, με στέγες από αγιορείτικη καστανιά ξυλοδεσιά, διαιρεμένο σε δύο χώρους με δύο μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει 4 ενήλικες και 4 παιδιά.

Kalderimi Country House

Το πρωινό του Kalderimi Country House σερβίρεται σε έναν πανέμορφο παλαιό ξυλουργικό πάγκο στο χώρο υποδοχής. Περιλαμβάνει αρκετά τοπικά προϊόντα.

Στο πρωινό προσφέρονται φρούτα από το διπλανό ιδιόκτητο κτήμα, ροφήματα από μύρτιλο και τίλιο ιδιοπαραγωγής που σερβίρονται μετά από προσεχτική επιλογή, γαλακτοκομικά και ποικιλία σε τυριά (όπως γραβιέρα, φέτα και κατσικίσιο τυρί) μαζί με αλλαντικά και ζεστό ελιόψωμο, ζεστός τραχανάς για τις κρύες μέρες του χειμώνα, σπετζοφάι με ντόπια λουκάνικα, παρασκευές αυγών κλπ.

Επίσης, υπάρχουν κρητικά παξιμάδια, στριφτές χειροποίητες πίτες από τυρί ή σπανάκι, τάρτες με χειροποίητες μαρμελάδες από φρούτα του κτήματος, λαχταριστές γλυκές πίτες, φυσικός χυμός από πορτοκάλια, σπιτικά μπισκότα, διάφορα είδη μελιού κ.ά.

15177

Kalderimi Country House

Διεύθυνση:Αγία Τριάδα Μούρεσι, Πήλιο
Τηλέφωνο:24260 49453
Ιστότοπος: http://www.kalderimihotel.gr

Kalderimi Country House

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.