Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

CRETA MARINE

Tο ξενοδοχειακό συγκρότημα Iberostar Creta Marine βρίσκεται κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο, 18 χλμ από το Ρέθυμνο. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, το φυσικό περιβάλλον και οι καταπράσινοι κήποι γεμάτοι χρώμα και μυρωδιές το καθιστούν επιλογή ιδανική, ενώ η βράβευσή του με το Green Key, το πρόγραμμα ανακύκλωσης που ακολουθείται και το ISO 14001 που διαθέτει, δείχνουν την σταθερή προσήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος. Διαθέτει 359 δωμάτια διαφόρων τύπων, με θέα θάλασσα και εγκαταστάσεις, παροχές και υπηρεσίες που ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

CRETA MARINE

Το Κρητικό Πρωινό του Iberostar Creta Marine προσφέρεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κεντρικού εστιατορίου.

Το πρωινό, περιλαμβάνει φρέσκο ζυμωτό ψωμί του φούρνου, τραγανά κουλουράκια, κρίθινους και σιταρένιους ντάκους από τοπικούς προμηθευτές που συνοδεύονται από φρεσκοτριμμένη βιολογική τομάτα και φρέσκια μυζήθρα από το Αμάρι Ρεθύμνου και από ποικιλία φρέσκων βιολογικών ελαιόλαδων. Επιπλέον, προσφέρονται καπνιστά αλλαντικά της οικογένειας Λαμπάκη από το Ρέθυμνο, πρόβειο γιαούρτι, σπιτικές μαρμελάδες με φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα, σπιτική λεμονάδα με πλούσια αρωματικά ροφήματα (όπως φασκόμηλο, δίκταμο, μαντζουράνα, τσάι βουνού κλπ), ντόπιο μέλι θυμαριού και φρέσκο λεμόνι κ.ά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, ενώ κάποια από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τα ιδιόκτητα κτήματα που γειτνιάζουν με την επιχείρηση. Επίσης, διοργανώνονται βραδιές BBQ.

Στην ευρύτερη περιοχή, διοργανώνονται διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη γαστρονομία, όπως για την κρητική διατροφή στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας Αργυρούπολης, επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία κ.ά.

13095

CRETA MARINE

Διεύθυνση: Πάνορμο Ρεθύμνου
Τηλέφωνο: 28340 51290
Ιστότοπος: http://www.iberostar.com

CRETA MARINE

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.