Domotel Xenia Volou

Το Domotel Xenia Volou, μέλος του ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων Domotel, ξεκίνησε την επαναλειτουργία του το 2006. Μετά το πέρας των εργασιών ανακατασκευής του, μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο city and conventions resort 5 αστέρων, ενώ η πλεονεκτική του θέση, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τη σκιά του Πηλίου, το καθιστά μοναδική επιλογή για κάθε επισκέπτη και ορμητήριο για ταξίδια στις Σποράδες και το Πήλιο.

Οι υποδομές του περιλαμβάνουν 79 δωμάτια και σουίτες, μπαρ, εστιατόριο, spa, πλήρως εξοπλισμένο fitness centre, χώρους χαλάρωσης και 4 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Περιγραφή πρωϊνού

Καθημερινά στο Open Kitchen Restaurant του Domotel Xenia Volou, σερβίρεται ένας πλούσιος πρωινός μπουφές, βασισμένος σε προϊόντα τόσο της περιοχής όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Έτσι στο πρωινό, ο επισκέπτης θα ξεκινήσει τη μέρα του με φρέσκο ψωμί, παραδοσιακά πηλιορείτικα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες τυριά ντόπιων παραγωγών, κοσερβολιές Πηλίου, ελιές και φυσικά τα εμβληματικά τσιτσίραβλα (φύτρες αγριοφυστικιάς τουρσί)!

Ακόμη, αφού φτιάξει ο ίδιος τον ελληνικό καφέ της προτίμησής του στη χόβολη, ο φιλοξενούμενος μπορεί να δοκιμάσει τα βολιώτικα μουστολούκουμα, τον ταχινένιο χαλβά Παπαγιαννόπουλου, τα καρδιτσιώτικα χωριάτικα λουκάνικα, τις παρασκευές αυγών, τα κοκκινιστά φασόλια Κιερίου, τις πεντανόμιστες αλμυρές πίτες και τον τραχανά, ο οποίος γίνεται με γάλα ή (κατά τον χειμώνα) με τομάτα.

Επίσης προσφέρονται παραδοσιακές γλυκές επιλογές όπως γιαουρτόπιτα, καρυδόπιτα, μηλόπιτα με κάστανα Πηλίου, λουκουμάδες με μέλι, σιμιγδαλένιος χαλβάς με κανέλα, ενώ δεν λείπουν τα ολόφρεσκα εποχιακά φρούτα (όπως τα περίφημα μήλα Ζαγορίν, τα κεράσια και τα σύκα Πηλίου).

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: *****
ADDRESS: Πλαστήρα 11, Βόλος
PHONE: 24210 92700
E-MAIL:
Beta version