Στοιχεία παραγωγού
Προϊόντα
Φωτογραφίες
Βραβεία
Τοποθεσία

Yiam

Το εργαστήριο yiam είναι ένα εργαστήριο παραγωγής εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. Από το 1999 μέχρι και σήμερα έχουμε ταυτίσει το όνομά μας  με την ποιότητα και την νοστιμιά. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι όλα  χειροποίητα, με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων τεχνητών ουσιών.

Οι πρώτες ύλες επιλέγουμε να είναι κυρίως  από παραγωγούς της περιοχής της Αγιάς και απ’ όλη την Ελλάδα με κριτήριο την ποιότητά τους την οποία δεν θυσιάζουμε στο βωμό του κόστους.

Yiam

Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης στα ορεκτικά, ζάχαρη ή χυμό σταφυλιού για τις μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού.
Οι μαρμελάδες μας φτιάχνονται σε κατσαρόλες με ολόκληρα κομμάτια φρούτων, με ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη, ή κατά παραγγελία με πηκτίνη και χαμηλότερα σάκχαρα. Στον κατάλογο μας μπορείτε να βρείτε και παραδοσιακές σουσαμόπιτες (σιροπιαστό γλυκό με καρύδια και σουσάμι) και Φλωρεντίνες με καρύδια χωρίς ζάχαρη. Μέσα στα βάζα yiam θα βρείτε τους λαχανόκηπους της Ελλάδας,τον ήλιο μας, το καλύτερο ελαιόλαδο μας, το κέφι μας, τα ώριμα φρούτα του Κισσάβου, τα άγρια φρούτα του βουνού, τα μυρωδικά του κήπου, την αγάπη μας, την έμπνευσή μας, τις γεύσεις τις κάθε εποχής, την συμπυκνωμένη γνώση των γιαγιάδων μας, τα συγχαρητήρια των γιάμιδων, τις τολμηρές αναζητήσεις των γεύσεων μέσα από τις κατσαρόλες μας…και πολλή νοστιμιά.

Η Yiam παράγει: ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ με ζάχαρη χωρίς γλυκόζη (βύσσινο, κυδώνι, ροδοπέταλα, φράουλα, ρευστό παστέλι), ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ (από 80% φρέσκα φρούτα με ολόκληρα κομμάτια φρούτων, άσπρη ζάχαρη ή 100% φυσικό χυμό σταφυλιού και σπιτική βυσσινάδα συμπυκνωμένη), ΟΡΕΚΤΙΚΑ σε γυάλινα βάζα με διαρκεια 1 έτος (μελιτζανοσαλάτα, πάστα ελιάς, σάλτσα με φέτα, φακές με ρέγκα, μανούρι ψητό), ΣΑΛΑΤΕΣ – ΑΛΕΙΜΑΤΑ  (προϊόντα ψυγείου), Πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές που συνοδεύουν το καθημερινό τραπέζι ή ένα κάλεσμα για ουζάκι (ταραμοσαλάτα λευκή, ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς, καπαροσαλάτα, ρεγκοσαλάτα, φακές με μανιτάρια και ψητή μελιτζάνα, καρυδοσκορδαλιά, γαριδοσαλάτα νηστίσιμη κλπ)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Yiam

Yiam

Θέση Πετρομάγουλα, T.K. 40 003 Αγιά Λάρισας, Ελλάδα.

Το εργαστήριο βρίσκεται στην Αγιά της Λάρισας. Στις εγκαταστάσεις μας παρασκευάζονται όλα μας τα προϊόντα με παραδοσιακό τρόπο. Εφαρμόζουμε το σύστημα ISO 22000 και έχουμε έγκριση από την κτηνιατρική υπηρεσία για την διαχείριση προϊόντων με ζωικά προϊόντα.