Στοιχεία παραγωγού
Προϊόντα
Φωτογραφίες
Βραβεία
Τοποθεσία

Foodscross Natural Products

Η FoodsCross Natural Products επινοήθηκε και ιδρύθηκε από μια ομάδα φίλων, που αγαπούν και αναγνωρίζουν τις αληθινές, νόστιμες και υγιεινές τροφές.
Μέσα από πολλά ταξίδια, χάρη σε εκτενή δικτύωση και με διαρκή ενημέρωση, ανιχνεύουν, εντοπίζουν, δοκιμάζουν και εξετάζουν την αυθεντικότητα και τη διατροφική αξία τροφών σε όλο τον κόσμο. Ελέγχουν, με βάση επιστημονικά κριτήρια, διεθνή πρωτόκολλα και δοκιμασμένες μεθόδους την ποιότητα, τα υλικά και τις συνθήκες παραγωγής των τροφίμων αυτών, και όπου ή όποτε κριθεί απαραίτητο επεμβαίνουν και προτείνουν βελτιώσεις σε δημιουργική συνδιαλλαγή με καλλιεργητές και παραγωγούς.
H FoodsCross Natural Products έχει τιμηθεί με 11 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Design, και από το 2017 είναι επίσημος συνεργάτης του Rolls Royce Bentley Enthusiast’ Club.

Foodscross Natural Products

FOODSCROSS ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ (70% ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΙ ΘΥΜΑΡΙΟΥ), 250g/420g

Εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι από την Αστυπάλαια, με το απίθανα υψηλό ποσοστό 70% σε παρουσία γυρεόκοκκου θυμαριού. Το μέλι της Foodscross διατίθεται με σεβασμό στους πραγματικούς χρόνους της φύσης και είναι αποτέλεσμα μιας υπεύθυνης, περιορισμένης σε ποσότητα, οικολογικής μελισσοκομικής παραγωγής. Προσφέρεται χωρίς προσμίξεις και χαρμάνια με άλλα μέλια. Η απουσία θερμικής επεξεργασίας κατά την εμφιάλωση, διατηρεί όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του μελιού αναλλοίωτα ενώ το κάθε βάζο ελέγχεται και σφραγίζεται χωριστά. Κάθε αριθμημένη ετικέτα Foodscross τοποθετείται προσεκτικά με το χέρι σφραγίζοντας την μοναδική διαδικασία παραγωγής και διάθεσης.
Το «ατόφιο» Εκλεκτό Ελληνικό Θυμαρίσιο (70%) Μέλι της Foodscross μας προσφέρει σε μέγιστο βαθμό όλα τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες του είδους του!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΥΡΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ, 100ml/200ml

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης και χαμηλής οξύτητας, με πολύ φίνα και ελαφριά γεύση. Η επιλογή πραγματικής Ελληνικής πολύτιμης μαύρης τρούφας και η πολυήμερη αναμονή για τον αρωματισμό του, επιφέρουν στο Ελαιόλαδο με Μαύρη Τρούφα της Foodscross μοναδικό, ισχυρό και ντελικάτο άρωμα και γεύση έντονη, με ελαφρά πικρή επίγευση. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ, 100ml/200ml

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης και χαμηλής οξύτητας, με πολύ φίνα και ελαφριά γεύση. Η επιλογή πραγματικής Ελληνικής πολύτιμης λευκής τρούφας και η πολυήμερη αναμονή για τον αρωματισμό του, επιφέρουν στο Ελαιόλαδο με Λευκή Τρούφα της Foodscross μοναδικό, ισχυρό και επίμονο άρωμα και γεύση έντονη και ευχάριστη. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ – 80g
TUBER AESTIVUM VITT.
Εξαιρετικό αγελαδινό βούτυρο με κομμάτια καλοκαιρινής μαύρης τρούφας. Η επιλογή πραγματικής Ελληνικής μαύρης τρούφας και η πολυήμερη αναμονή για τον αρωματισμό του, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνικές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ – 80g
TUBER MAGNATUM PICO

Εξαιρετικό αγελαδινό βούτυρο με κομμάτια πολύτιμης λευκής τρούφας. Η επιλογή πραγματικής Ελληνικής πολύτιμης λευκής τρούφας και η πολυήμερη αναμονή για τον αρωματισμό του, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνικές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

ΠΑΤΕ ΠΟΡΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ – 85g
TUBER AESTIVUM VITT.
Εκλεκτό πατέ με υπέροχη γεύση που προκύπτει από τον συνδυασμό πορτσίνι και μαύρης τρούφας από τα ελληνικά βουνά. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, τεχνικές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ – 30g
TUBER AESTIVUM VITT.
Μοναδικός συνδυασμός αλατιού με καλοκαιρινή μαύρη τρούφα από τα βουνά της Ελλάδας. Προσφέρεται χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνικές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Foodscross Natural Products

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικά HMF ενώ έχει διενεργήσει Ποιοτική και Ποσοτική Γυρεολογική Ανάλυση, προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της. Η εξαιρετική δουλειά που κάνει της έχει εξασφαλίσει διακρίσεις όπως: Evge Έπαινο 2104, Ermis Awards Bronze 2014, ED Awards Silver 2015, Pentawards 2015 και την πρώτη διάκριση The Dieline Gold 2015.

Foodscross Natural Products

Γ. Μαρίνου 60-62,
167 77, Αθήνα, Ελλάδα

Η εταιρεία διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής των προϊόντων της, το οποίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό της ενώ εξάγει σε Λουξεμβούργο και Βουκουρέστι.