Amalia Hotel Athens

Το ξενοδοχείο Αμαλία Αθήνας λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους επισκέπτες της πόλης. Διαθέτει μια μοναδική θέα στη Βουλή και τον Εθνικό κήπο, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και προσφέρει στα – υψηλών προδιαγραφών – 97 δωμάτια και στη μία σουίτα του, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του, όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Το ξενοδοχείο είναι βραβευμένο με την οικολογική διάκριση Green Key από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Amalia Delphi

Το Amalia Delphi βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία στους πρόποδες του Παρνασσού, προσφέροντας θέα από την κοιλάδα έως τη θάλασσα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι. Είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο, πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο, με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το μάρμαρο, έργο του φημισμένου αρχιτέκτονα Νίκου Βαλσαμάκη.

Διαθέτει άνετους χώρους, εστιατόριο με θέα στην πισίνα και τους κήπους και μπαρ. Τα 180 άνετα δωμάτιά του μοιράζονται σε 4 επίπεδα και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα ή πρόσβαση στους κήπους.

Airotel Alexandros

Το Airotel Alexandros παρέχει μια ατμόσφαιρα αντάξια των απαιτήσεων των πελατών του, προσφέροντας στον επισκέπτη ό,τι ακριβώς χρειάζεται για την αρχή ή το τέλος μίας έντονης ημέρας.

Το εστιατόριο Don Giovanni, προσφέρει καθημερινά άψογη εξυπηρέτηση και την ευκαιρία να απολαύσει κανείς υπέροχες μεσογειακές γεύσεις και εκλεκτά εγχώρια κρασιά, ενώ δίπλα ακριβώς στο εστιατόριο, μπορεί κανείς να πάρει τον καφέ ή το ποτό του στο μπαρ ή στο lobby.

Achillion

Το ξενοδοχείο Αχίλλειον είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας 3 αστέρων, ιδανικό κατάλυμα για κάθε λόγο επίσκεψης. Η τοποθεσία του κοντά στο μετρό της Ομόνοιας το κατατάσσει σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία της Αθήνας, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και στις βασικότερες εμπορικές περιοχές. Το ξενοδοχείο Αχίλλειον διαθέτει 63 δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα με πολλές σύγχρονες ανέσεις και παροχές που χρειάζεται ο επισκέπτης.

Γαϊδαράκος

Η επιχείρηση μας

Ο Γαϊδαράκος ιδρύθηκε το 2014 στη Νέα Μάκρη Αττικής από την Αγγελική Παπαράδη και το Μιχάλη Ξυλούρη. Είναι μια μικρής κλίμακας οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει ένα τυποποιητήριο μελιού για την τυποποίηση μονοποικιλιακών ελληνικών μελιών και ένα εργαστήριο παραγωγής προϊόντων διατροφής, όπως αλείμματα μελιού. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 και έχει έγκριση FDA.

Τα προϊόντα μας

Τυποποιούμε μονοποικιλιακά μέλια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και παράγουμε προϊόντα κυρίως βασισμένα στο ελληνικό μέλι, χωρίς συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές ή άλλα συνθετικά πρόσθετα.

Η φιλοσοφία μας

Απλότητα:
Σεβόμαστε τη φύση. Το να μειώνουμε στο ελάχιστο δυνατόν τις διαδικασίες επεξεργασίας των προϊόντων μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς.

Ποιότητα:
Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε μέλι, ξηρούς καρπούς και φρούτα ενώ δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πρόσθετα, ενισχυτικά γεύσης, πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες ή συντηρητικά.

Υγιεινή:
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται και τυποποιούνται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις για να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα, την υγιεινή και την υψηλή θρεπτική αξία.

Ευκολία:
Η γκάμα των προϊόντων μας είναι ευπροσάρμοστη! Μπορείτε πολύ εύκολα να ενσωματώσετε τα προϊόντα μας στην καθημερινή σας ζωή και να τα δοκιμάσετε με ποικίλους τρόπους ή να τα προσθέσετε σε διάφορες συνταγές.

 

Attiki Μελισσοκομική Εταιρεία

Από το 1928 η οικογένεια Πίττα υπηρετεί πιστά το ελληνικό μέλι και θέλει να προσφέρει το καλύτερο μέλι που βγάζει αυτός ο τόπος. Η οικογένεια Πίττα είναι προσηλωμένη στο να συλλέγει τις καλύτερες ποικιλίες μελιού από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το Μέλι Αττική είναι 100% Φυσικό ελληνικό μέλι – ΜΟΝΟ μέλι- που συλλέγεται από όλα τα μέρη της Ελλάδος και καθημερινά υπάρχει ειδική ομάδα γευσιγνωστών που τα δοκιμάζει και τελικά τα επιλέγει. Εκεί οφείλεται και η μοναδικά χαρακτηριστική και σταθερή του Γεύση 90 χρόνια τώρα.

Κατίκι Δομοκού ΠΟΠ

Το κατίκι Δομοκού είναι φρέσκο μαλακό τυρί με γιαουρτώδη υφή, χρώματος λευκού. Η γεύση του είναι μαλακή, ελαφρά ξινή και αδιόρατα αλμυρή, με χαμηλά ελαφριά αρώματα. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ με περιοχή παραγωγής το οροπέδιο Δομοκού. Στο πλαίσιο του ελληνικού πρωινού και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία των περιοχών παραγωγής του, το κατίκι μπορεί να σερβιριστεί ως επιτραπέζιο τυρί, συνοδεύοντας ψημένο ψωμί.

Φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού ΠΟΠ

Η φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού είναι ημίσκληρο τυρί με πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα Η υφή του είναι συμπαγής με χρώμα υποκίτρινο. Έχει χαρακτηριστεί προϊόν ΠΟΠ και παράγεται στα όρια του Δήμου Αράχωβας Παρνασσού του Νομού Βοιωτίας, από γάλα γίδινο, πρόβειο ή μίγματα αυτών.