Τραχανάς Ευρυτανίας

Συστατικά

1 φλ. τραχανά
4 φλ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο
Λάδι
Τυρί φέτα
Γάλα φρέσκο

Προετοιμασία

Ρίχνετε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ είναι ακόμα κρύο, ρίχνετε και τον τραχανά. Ανακατεύετε καλά σε μέτρια σκάλα και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο.

Εκτέλεση

Τα βράζετε όλα για 10 με 15 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε το τυρί μαζί με το γάλα.

Beta version