Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Τραχανάς Ευρυτανίας

1 φλ. τραχανά
4 φλ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο
Λάδι
Τυρί φέτα
Γάλα φρέσκο

Τραχανάς Ευρυτανίας

Ρίχνετε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ είναι ακόμα κρύο, ρίχνετε και τον τραχανά. Ανακατεύετε καλά σε μέτρια σκάλα και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο.

Τραχανάς Ευρυτανίας

Τα βράζετε όλα για 10 με 15 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε το τυρί μαζί με το γάλα.

Beta version