Τηγανίτες με θυμαρίσιο μέλι και σουσάμι

Συστατικά

200 γρ. αλεύρι
350 γρ. νερό
50 γρ. ελαιόλαδο
Μισό λεμόνι
20 γρ. θυμαρίσιο μέλι
10 γρ. αποφλοιωμένο σουσάμι
5 γρ. κανέλα

Προετοιμασία

Ξεκινώντας, παίρνετε ένα σκεύος και του βάζετε νερό, ελαιόλαδο και τον χυμό μισού λεμονιού. Έπειτα, ενσωματώνετε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει το μείγμα.

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και με μια μικρή κουτάλα ρίχνετε το μείγμα, ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμείτε. Σιγοψήνετε για 2-3 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Έπειτα, τοποθετείτε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί, προκειμένου να στραγγίζει το λάδι. Οι τηγανίτες σερβίρονται με μέλι και κανέλα.

Beta version