Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Γλυκός Τραχανάς με Θρυμματισμένη Φέτα

⅔ του φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
6-8 φλ. νερό ή ζωμός κότας
250 γρ. γλυκός τραχανάς
1 φλ. θρυμματισμένη φέτα

Γλυκός Τραχανάς με Θρυμματισμένη Φέτα

Ζεσταίνετε το ? του λαδιού σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Έπειτα, ρίχνετε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, καθώς και τα 6 με 8 φλιτζάνια νερό ή τον ζωμό κότας. Όταν αρχίσει ο βρασμός προσθέτετε τον τραχανά.

Γλυκός Τραχανάς με Θρυμματισμένη Φέτα

Τα αφήνετε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσουν. Αν η σούπα είναι πηχτή, προσθέτετε λίγο νερό ή ζωμό κότας. Στο τέλος ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Η σούπα σερβίρεται ζεστή και πασπαλισμένη με την τριμμένη φέτα.