Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Μυζηθροπιτάκια Γλυκά

Ζυμάρι
Ελαιόλαδο
Χλιαρό νερό
Μαγιά
Αλάτι
Χυμός λεμόνι και πορτοκάλι
Αλεύρι μαλακό 70 %

Για τη γέμιση

Μυζήθρα νωπή
Ζάχαρη
Κανέλα

Μυζηθροπιτάκια Γλυκά

Αρχικά πλάθετε το ζυμάρι. Μετά παίρνετε λίγο από αυτό, το ανοίγετε και βάζετε μέσα λίγη μυζήθρα. Έπειτα το κλείνετε σαν να σχηματίζετε ένα μισοφέγγαρο και το αφήνετε να ανέβει.

Μυζηθροπιτάκια Γλυκά

Όταν ανέβει, το τηγανίζετε σε καυτό λαδί.