Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Ρυζόγαλο κρητικό

1 λίτρο φρέσκο γάλα
2 κ.σ. ρύζι γλασέ
½ ποτήρι ζάχαρη
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου
Βανίλια
Κανέλα

Ρυζόγαλο κρητικό

Βράζετε το ρύζι με λίγο νερό για να μαλακώσει. Ρίχνετε ? του λίτρου γάλα και ανακατεύετε, ενώ με το υπόλοιπο γάλα διαλύετε την κρέμα βανίλια και τη ζάχαρη. Δύο λεπτά πριν βγει το ρυζόγαλο, προσθέτετε την κρέμα και ανακατεύετε. Τα αφήνετε να πάρουν μια βράση και τα αποσύρετε από την φωτιά.

Ρυζόγαλο κρητικό

Τα μοιράζετε σε μπολάκια, τα πασπαλίζετε με κανέλα και τα συντηρείτε στο ψυγείο.

Beta version