Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Τηγανίτες Κερκυραϊκές με Γλυκό του Κουταλιού Κουμ Κουατ και Κανελοζάχαρη

1 λίτρο νερό
1,7 κιλά αλεύρι
30 γρ. μαγιά
20 γρ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη

Τηγανίτες Κερκυραϊκές με Γλυκό του Κουταλιού Κουμ Κουατ και Κανελοζάχαρη

Αρχικά διαλύετε τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, ενσωματώνετε νερό με αλεύρι για να φτιάξετε μια, όχι και πολύ, σφιχτή ζύμη. Προσθέτετε τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και αρχίζετε να ομογενοποιείτε. Έπειτα, αφήνετε για 30 με 40 λεπτά τη ζύμη να φουσκώσει.

Τηγανίτες Κερκυραϊκές με Γλυκό του Κουταλιού Κουμ Κουατ και Κανελοζάχαρη

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού κάνετε κενέλ και τηγανίζετε προσθέτοντας στο τέλος κανελοζάχαρη και το γλυκό κουμ κουατ.