Πορτοκαλόπιτα κρητική με φύλλο κρούστας

Συστατικά

12 αυγά
560 γρ. ζάχαρη
Βανίλια
Ξύσμα από 4 πορτοκάλια
850 γρ. ηλιέλαιο
Χυμός από 2 πορτοκάλια
4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
600 γρ. γιαούρτι
150 γρ. σιμιγδάλι ψιλο
2 πακέτα φύλλα κρούστας

Προετοιμασία

Αρχικά χτυπήστε όλα τα υλικά απαλά στο μίξερ. Έπειτα ψιλοκόψτε και να ξεράνετε καλά το φύλλο κρούστας.

Εκτέλεση

Αφού το βάλετε στον φούρνο, το ψήνετε στους 170C για 35 λεπτά. Η πορτοκαλόπιτα ταιριάζει με παγωτό καϊμάκι, αλλά και με παγωμένη τσικουδιά.

Beta version