Κουλουράκια πορτοκαλιού

Συστατικά

2 ποτήρια του νερού σπορέλαιο
1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα αυτού
1 ½ ποτήρι του νερού ζάχαρη
2 κ.γ. σόδα
2 κ.γ. μπείκιν πάουντερ
Περίπου 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Προετοιμασία

Πρώτα χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη έως ότου αυτή λιώσει και προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού μέσα στον οποίο έχετε βάλει τη σόδα. Στη συνέχεια βάζετε το ξύσμα και τέλος, σιγά σιγά, το αλεύρι, το οποίο έχει ανακατευτεί μαζί με το μπέϊκιν.

Εκτέλεση

Ακολουθεί το ψήσιμο στους 180C για περίπου 15 λεπτά.

Beta version