Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Στραπατσάδα Συριανή

2 αυγά
2 ντομάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Στραπατσάδα Συριανή

Ρίξτε σε ένα τηγάνι 3 κουταλιές σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέστε 2 τριμμένες ώριμες ντομάτες. Στη συνέχεια, σπάστε 3 αυγά και αρχίστε να ανακατεύετε όλα τα υλικά με την ξύλινη κουτάλα, καθώς το τηγάνι βρίσκεται στη φωτιά.

Στραπατσάδα Συριανή

Η όλη διαδικασία του ψησίματος διαρκεί 3 με 4 λεπτά. Για το τέλος, σβήστε τη φωτιά και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και ολόφρεσκη ρίγανη.

Beta version