Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Μηλίνα

μισή κολοκύθα
3 αβγά
1 κούπα καλαμποκέλαιο
λίγο αλεύρι
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
κανέλα, μπέικιν

Μηλίνα

Αρχικά κόβετε την κολοκύθα σε λεπτές φέτες. Κατόπιν, χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και προσθέτετε τη μισή κούπα λάδι και το γάλα. Συνεχίζετε το χτύπημα και προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν και την κανέλα μέχρι ο χυλός να αποκτήσει μια παχύρευστη υφή.
Αλείφετε ένα ταψί με λίγο λάδι και πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη και κανέλα. Συνεχίζετε στρώνοντας δύο στρώσεις αλευρωμένες φέτες από κολοκύθι και πασπαλίζετε πάλι με ζάχαρη και κανέλα. Στρώνετε άλλες δύο στρώσεις με το κολοκύθι και ρίχνετε το χυλό από πάνω. Στο τέλος ραντίζετε με λίγο λάδι, ζάχαρη και κανέλα.

Μηλίνα

Ψήνετε στους 200 C για 40 λεπτά και σερβίρετε.

Beta version