Ρυζόγαλο με άρωμα λεμόνι

Συστατικά

1 λίτρο φρέσκο γάλα
Μισό κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 φλ. ρύζι γλασέ
1 ½ φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
Ξύσμα λεμονιού
1 ξύλο κανέλας και σκόνη κανέλας για πασπάλισμα

Προετοιμασία

Βράζετε το ρύζι με το νερό και ένα ξύλο κανέλας και μόλις πάρει βράση, τότε ρίχνετε σιγά σιγά το γάλα και έπειτα τη ζάχαρη, ανακατεύοντας. Συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να χυλώσει λίγο.

Εκτέλεση

Μετά από 15 λεπτά, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, το πασπαλίζετε με σκόνη κανέλας και το σερβίρετε.

Beta version