Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Σφουγγάτο Ρεθύμνου

1 κιλό κολοκυθάκια
300 γρ. ντομάτα
150 γρ. φέτα
10-12 αυγά
Λίγο γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Σφουγγάτο Ρεθύμνου

Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες, τα αλατίζετε και τα ρίχνετε να μαραθούν στο λάδι που έχετε βάλει για να κάψει λίγο. Αφού μαραθούν καλά, ρίχνετε τα αυγά, τα οποία έχετε νωρίτερα χτυπήσει με λίγο γάλα και αλατοπίπερο.

Σφουγγάτο Ρεθύμνου

Ρίχνετε την ψιλοκομμένη ντομάτα και στο τέλος τη θρυμματισμένη φέτα.

Beta version