Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Μπαρλίβα Ναούσης

1 κιλό πιπεριές πράσινες κέρατα
3 ντομάτες κομμένες σε κύβους ή 1 κουτί κονκασέ εμπορίου 500 γρ.
1 κ.σ. ζάχαρη κοφτή
Μισό φλ. ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Μπαρλίβα Ναούσης

Στην αρχή κόβετε και ξεσποριάζετε τις πιπεριές, τις οποίες στη συνέχεια τηγανίζετε σε ελαιόλαδο. Μετά βάζετε σε ένα ταψάκι τις πιπεριές και την ντομάτα και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ζάχαρη.

Μπαρλίβα Ναούσης

Για να ετοιμαστεί, το ψήνετε στον φούρνο, στους 180C για 20 λεπτά, ενώ αν θέλετε μπορείτε στο τέλος να τρίψετε από πάνω τυρί φέτα.

Beta version