5 ροδάκινα
4 αυγά
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα λάδι (αραβοσιτέλαιο)
3 κούπες αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
1 βανίλια Μισή κούπα αμύγδαλα
Ζάχαρη άχνη
Ξεκινώντας, κόβετε τα ροδάκινα σε μεγάλα κομμάτια. Έπειτα, βάζετε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι και τη βανίλια και ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη ή με το χέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Κατόπιν, προσθέτετε στο μείγμα το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα κομμένα ροδάκινα.
Ακολούθως, βουτυρώνετε και αλευρώνουμε ένα ταψί (30×24 εκ.) και ρίχνετε πρώτα το μείγμα και έπειτα ολόκληρα τα αμύγδαλα στην επιφάνεια του μείγματος.
Ψήνετε για 30 με 35 λεπτά σε μέτριο φούρνο. Όταν το βγάλετε από τον φούρνο, το πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.