Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Sea Side Resort & Spa

Το ξενοδοχείο «CHC Sea Side Resort & Spa» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης. Βρίσκεται στον κόλπο του Μονοναύτη σε μια ήσυχη περιοχή 18 χλμ. δυτικά από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 80 μέτρα από την παραλία του Μονοναύτη.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, ενώ υπάρχουν ακόμη 24ωρη υποδοχή, υπηρεσία δημοσίων σχέσεων, ενοικίαση αυτοκινήτων (με επιπλέον χρέωση), επισκέψεις ιατρού (με επιπλέον χρέωση), δωρεάν ασύρματο ίντερνετ κλπ.

Sea Side Resort & Spa

Μένοντας πιστό στις αρχές και τις αξίες του νησιού, το CHC Sea Side Resort & Spa δεν θα μπορούσε να παραλείψει να προσφέρει στους πελάτες του το περίφημο πλέον «Ελληνικό Πρωινό», με πρώτες ύλες από προϊόντα της ελληνικής και κρητικής γης, μαγειρεμένα με τον παραδοσιακό τρόπο από ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία της συνέχισης της ιστορίας τους!

Η περιήγηση στον χώρο του πρωινού ξεκινάει από τις μοναδικές στην Ελλάδα, μπανάνες Άρβης, τα καρπούζια και τα γηγενή σταφύλια. Οι επισκέπτες συνεχίζουν με τα μοναδικά σε χαρακτήρα τυριά, όπως τη μυζήθρα, την κεφαλογραβιέρα και το ανθότυρο, ενώ αμέσως μετά μπορούν να ξεναγηθούν στον ξυλόφουρνο, όπου μπορεί να γευτεί κανείς την τοπική ομελέτα «σφουγγάτο». Όσον αφορά στο επιδόρπιο, εκεί οι καλεσμένοι περιπλανώνται στην πληθώρα τοπικών γλυκισμάτων, όπως τα λυχναράκια, τα καλτσούνια, οι δίπλες και οι σφακιανές πίτες.

Sea Side Resort & Spa

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μονοναύτης Αγία Πελαγία Ηράκλειο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810 811000
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://www.seaside-hotel.gr

Sea Side Resort & Spa

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version