Ξενοδοχείο
Πρωϊνό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

Poseidon Hotel

Ευρισκόμενο σε προνομιακή τοποθεσία στην παραλιακή γραμμή του Παλαιού Φαλήρου, το ξενοδοχείο Poseidon συνδυάζει την εγγύτητα στο κέντρο της Αθήνας με τη μοναδική θέα του Αργοσαρωνικού. Πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει 88 δωμάτια και μια σουίτα και προσφέρεται τόσο για επαγγελματική διαμονή όσο και για διακοπές καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Παράλληλα, έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα ΜΜΜ (τραμ και λεωφορείο) που παρέχει εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο πόλης, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στο αεροδρόμιο.

Poseidon Hotel

Ο πλούσιος πρωινός μπουφές του ξενοδοχείου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επτά είδη αρτοσκευασμάτων, κουλούρια Θεσσαλονίκης, κριτσίνια, πέντε είδη φρέσκων εποχικών φρούτων, ισάριθμα είδη χυμών και δύο διαφορετικές φρουτοσαλάτες.

Παράλληλα, στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή του μπουφέ ελληνικής και υγιεινής διατροφής, διατίθενται πέντε είδη φρέσκων λαχανικών. Προσφέρονται, επίσης, μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, όπως διάφορα είδη τυριών, φρέσκο γάλα, παραδοσιακό γιαούρτι, αυγά, διάφορα είδη ομελέτας καθώς και χωριάτικα λουκανικάκια Έβρου, χειροποίητες πίτες, όσπρια, δημητριακά, μέλι και μαρμελάδες, κέικ αλλά και ροφήματα.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην ειδική κρητική γωνιά του μπουφέ που περιλαμβάνει χαρακτηριστικές γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας της Κρήτης, καθώς και σε τοπικές γεύσεις όπως το μέλι Μαινάλου και η μπουγάτσα Σερρών.

03707

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Ανθότυρο
Γαλοπούλα Καπνιστή
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Σπανακόπιτα με τυρί
Κουλουράκια Βανίλιας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Σικάλεως
Ελαιόλαδο
Καρπούζι
Λουίζα
Ελληνικός καφές

Poseidon Hotel

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2109872000
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: http://poseidonhotel.com.gr

Poseidon Hotel

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.

Beta version