Το Porto Lourbas ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη θέση του, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο και το Γαλαξίδι. Ο εξωτερικός χώρος περιβάλλεται από παραδοσιακό ελαιώνα του οποίου οι ελιές και το λάδι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή διαφόρων εδεσμάτων του πρωινού, ενώ το εξωτερικό πλακόστρωτο, η πέτρινη βρύση, ο δεντρόφυτος κήπος και η πισίνα προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης και άνεσης.

Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου είναι το ίδιο παραδοσιακή με τον εξωτερικό χώρο, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση plasma και free wi-fi.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό του Porto Lourbas περιλαμβάνει πληθώρα παραδοσιακών εδεσμάτων, όπως ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά τις πρωινές ώρες με αλεύρι από τοπικούς αλευρόμυλους (Διστόμου-Αλιάρτου) και διάφορα ακόμη αρτοσκευάσματα, φρέσκα φρούτα, παραδοσιακό γιαούρτι από Αγίους Πάντες και τυρί από παραδοσιακό τυροκομείο στο Γαλαξίδι, παρασκευές αυγών, μαζί με αλλαντικά, όπως σαλάμι αέρος, μορταδέλα, πάριζα κλπ.

Οι επισκέπτες, αξίζει να δοκιμάσουν τις ελιές, τον περίφημο σιμιγδαλοχαλβά, τις χειροποίητες παραδοσιακές πίτες, το μέλι από τοπικό μελισσοκόμο, χειροποίητες μαρμελάδες κλπ.

Τέλος, την εικόνα του πρωινού συμπληρώνουν τα δημητριακά, οι κομπόστες βερίκοκο ή ροδάκινο, τα ροφήματα, η χειροποίητος χυμός από λεμόνια του κήπου, τα διάφορα είδη καφέ κλπ.

{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: 2ο χλμ E.O. Γαλαξιδίου Ιτέας Νομός Φωκίδας
PHONE: 22650 41230
E-MAIL:
Beta version