Πύρρειον

Το «Πύρρειον sweet hospitality» είναι ένα ξενοδοχείο φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών στις ράχες του Ζαγορίου, εκεί όπου η φύση συναντά την παράδοση.

Η άνεση της σύγχρονης διακόσμησης συγκεράζεται με τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών, ενώ τα δυο πέτρινα κτίρια με τη φανταστική θέα στα Άνω Πεδινά δημιουργούν με την καθαρότητα των γραμμών τους και την αυθεντικότητα των υλικών τους ένα αληθινό καταφύγιο φιλοξενίας και παράδοσης στον τόπο και το χρόνο του Ζαγορίου που κάνει τους επισκέπτες να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

Περιγραφή πρωϊνού

Ο πρωινός μπουφές του «Πύρρειον sweet hospitality» περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές όπου ξεχωρίζουν το φρέσκο ζυμωτό ψωμί, τα ζεστά ελιόψωμα και τυρόψωμα, οι καραμελωμένες αυγόφετες, το πολίτικο τσουρέκι, οι υπέροχες ζαγορίσιες πίτες, οι φανταστικές σπιτικές μαρμελάδες ιδιοπαραγωγής, τα φρέσκα αυγά, τα αλλαντικά και η λαχταριστή ζεστή σούπα τραχανά.

Ο μπουφές ολοκληρώνεται με φρέσκα φρούτα, χυμούς, ντόπια τυριά και γιαούρτια, δημητριακά, μέλι, ελιές, λάδι και μυρωδάτο ελληνικό καφέ.

Άλλες Δραστηριότητες Σχετικά με τη Γαστρονομία

Το «Πύρρειον sweet hospitality» διαθέτει εστιατόριο όπου ξεχωρίζει η γνήσια παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τις μεσογειακές και διεθνείς πινελιές.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Άνω Πεδινά Ζαγορίου Ιωαννίνων
PHONE: 26530 71141
E-MAIL:
Beta version