Ξενοδοχείο
Πρωινό
Τοποθεσία
Φωτογραφίες
Σχόλια

PIRRION

Το «Πύρρειον sweet hospitality» είναι ένα ξενοδοχείο φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών στις ράχες του Ζαγορίου, εκεί όπου η φύση συναντά την παράδοση.

Η άνεση της σύγχρονης διακόσμησης συγκεράζεται με τη ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών, ενώ τα δυο πέτρινα κτίρια με τη φανταστική θέα στα Άνω Πεδινά δημιουργούν με την καθαρότητα των γραμμών τους και την αυθεντικότητα των υλικών τους ένα αληθινό καταφύγιο φιλοξενίας και παράδοσης στον τόπο και το χρόνο του Ζαγορίου που κάνει τους επισκέπτες να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

PIRRION

Ο πρωινός μπουφές του «Πύρρειον sweet hospitality» περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται πλούσιος πρωινός μπουφές όπου ξεχωρίζουν το φρέσκο ζυμωτό ψωμί, τα ζεστά ελιόψωμα και τυρόψωμα, οι καραμελωμένες αυγόφετες, το πολίτικο τσουρέκι, οι υπέροχες ζαγορίσιες πίτες, οι φανταστικές σπιτικές μαρμελάδες ιδιοπαραγωγής, τα φρέσκα αυγά, τα αλλαντικά και η λαχταριστή ζεστή σούπα τραχανά.

Ο μπουφές ολοκληρώνεται με φρέσκα φρούτα, χυμούς, ντόπια τυριά και γιαούρτια, δημητριακά, μέλι, ελιές, λάδι και μυρωδάτο ελληνικό καφέ.

Άλλες Δραστηριότητες Σχετικά με τη Γαστρονομία

Το «Πύρρειον sweet hospitality» διαθέτει εστιατόριο όπου ξεχωρίζει η γνήσια παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τις μεσογειακές και διεθνείς πινελιές.

14827

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Μετσοβόνε (ΠΟΠ)
Γαλοπούλα Καπνιστή
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κορόμηλο
Ρυζόγαλο
Ζαγορίτικη Αλευρόπιτα
Ελαιόψωμο
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί με προζύμι
Ελαιόλαδο
Μήλα
Τσάι Βουνού (Μαλοτήρα, Καλοκοιμιθιά)
Ελληνικός καφές

PIRRION

Διεύθυνση: Άνω Πεδινά Ζαγορίου Ιωαννίνων
Τηλέφωνο: 26530 71141
Ιστότοπος: http://www.pirrion.gr

PIRRION

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.