Το ξενοδοχείο Περιβόλι βρίσκεται στα Πυργιώτικα, μόλις 8,5 χλμ. από το Ναύπλιο. Χτισμένο μέσα σε ένα παλαιό πορτοκαλεώνα, αναζωογονεί τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους χαλάρωση και για ηρεμία να χαρούν τις ομορφιές της φύσης, καθώς και μια βάση για να επισκεφτούν τα αξιοθέατα του νομού.

Το ξενοδοχείο συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές, ώστε να χρωματίσει τις διακοπές με τα παλ χρώματα της γαλήνης που προσφέρει η φύση ή με τα έντονα χρώματα της διασκέδασης και της ξέφρενης ζωής της πόλης του Ναυπλίου.

Περιγραφή πρωϊνού

Για να ξεκινήσει σωστά η μέρα και να ενισχύεται η διάθεση των επισκεπτών, το ξενοδοχείο παρέχει ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της διαμονής, ώστε να απολαμβάνεται από όλους ανεξαιρέτως τους επισκέπτες.

Κάθε πρωί, από τις 8:30 μέχρι 11:00, στον περίτεχνα διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου, φιλοξενείται μπουφές με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζεστό παραδοσιακό ψωμί, βούτυρο, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, δημητριακά, κέικ, παραδοσιακές πίτες, κουλουράκια, παρασκευές φρέσκων αυγών, αλλαντικά, ντόπια τυροκομικά, γάλα, φυσικό χυμό πορτοκαλιών ιδιοπαραγωγής κλπ. Επίσης, μπορούν να συνοδεύσουν όλα αυτά με τον καφέ της προτίμησης τους, ενώ κατά καλοκαιρινούς μήνες, το πρωινό προσφέρεται και στον χώρο του αίθριου, δίπλα στην πισίνα.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Πυργιώτικα Αργολίδας
PHONE: 27520 47905
E-MAIL:
Beta version