Το Hotel Olympia είναι ένα κομψό boutique hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνεχιστής του ξενοδοχείου του ’30 που ήταν γνωστό ως “Λουτρά Ολύμπια”. Στην πρόσφατη ριζική ανακαίνιση η minimal αρχιτεκτονική συνδυάστηκε προσεχτικά με την ιδέα δημιουργίας ενός ξενοδοχείου boutique που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε 85 standard δωμάτια, δέκα superior και family, ένα δωμάτιο για άτομα ΑμεΑ και μία junior suite με θέα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την αρχαία ρωμαϊκή Αγορά. Ακόμη, διαθέτει πολυμορφικό Conference Hall, εστιατόριο, bar και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρεται καθημερινά στο εστιατόριο H2O (Υδρογόνο-Δύο-Οξυγόνο), από τις 7 μέχρι τις 10:30 π.μ. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει φρέσκο ψωμί, παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης, φρούτα και φρέσκο χυμό πορτοκάλι, σπιτικό κέικ, χειροποίητη μπουγάτσα με κρέμα ή τυρόπιτα (ιδιοπαρασκευής), φέτα, ποικιλία αλλαντικών και ντόπιων λουκάνικων, αυγά, ελληνικό ανθόμελο, ελιές Καλαμών, φρέσκες τοπικές ντομάτες, μαρμελάδες, τσάι από οργανικά βότανα του Ολύμπου, ελληνικό καφέ, μακεδονικό χαλβά και φρέσκα λαχανικά.

Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου συμμετέχει κάθε Τρίτη στο food festival «Τρίτη τρώμε έξω με €10» και παρέχει ένα μενού 3 πιάτων με ποτήρι κρασί στα €10 το άτομο. Η λίστα κρασιών του H2O εστιατορίου βασίζεται σε ελληνικά κρασιά, ενώ κάποιες ετικέτες είναι βιολογικά κρασιά.
{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Ολύμπου 65, Θεσσαλονίκη
PHONE: 2310 366466
E-MAIL:
Beta version