Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Mira Mare βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία στην ιστορική πόλη του Γαλαξιδίου, δίπλα στο κεντρικό λιμάνι. Προσφέρει ευρύχωρα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα ή στο κοντινό δασάκι, ενώ η οικοδέσποινα καλωσορίζει τους φιλοξενούμενους με τις χειροποίητες γευστικές δημιουργίες της και τους πληροφορεί για το τι μπορούν να δουν στο Γαλαξίδι.

Το Mira Mare παρέχει την ίδια εξυπηρέτηση, φιλοξενία, καθώς επίσης και πρωινό σύμφωνα με τα standard του ξενοδοχείου Γανυμήδης στο Γαλαξίδι, καθώς διαθέτει κοινή ιδιοκτησία.

Περιγραφή πρωϊνού

Οι επισκέπτες του Mira Mare ξεκινούν τη μέρα τους με ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό που περιλαμβάνει ποικιλία από μυρωδάτες σπιτικές μαρμελάδες, φρούτα εποχής, απαραιτήτως φρέσκο χυμό πορτοκάλι, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα.

Επίσης, γλυκές και αλμυρές πίτες, παρασκευές από αυγουλάκια από κότες ελευθέρας βοσκής, τυριά, αλλαντικά και φρεσκοζυμωμένο ψωμί, είναι μόνιμα στον πρωινό μπουφέ. Ακόμη, προσφέρονται σπιτικά γλυκά του κουταλιού και λικέρ φτιαγμένα με μεγάλο μεράκι από την οικοδέσποινα.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: **
ADDRESS: Πλατώνη & Πινιατίδου Λιμάνι Γαλαξιδίου
PHONE: 22650 41466
E-MAIL:
Beta version