Το Mirabelle Hotel βρίσκεται στο Αργάσι, στη νότια πλευρά της Ζακύνθου. Αποτελείται από 3 κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και διαθέτει 18 μονόχωρα Standard rooms και 9 Studios, πρόσφατα ανακαινισμένα, έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, πλούσιο πρωινό, πισίνα, wi-fi, αίθουσα μπιλιάρδου, επιτραπέζια παιχνίδια, κήπο με τροπική και μεσογειακή βλάστηση κλπ.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό στο Mirabelle ξεχωρίζει για τις γεύσεις, τα αρώματα, αλλά και την απλότητα, την καθαρότητα και την αυθεντικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, σερβίρεται καθημερινά από τις 8 έως τις 10, σε έναν δεκάμετρο(!) μπουφέ που περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, διάφορα αρτοσκευάσματα, ποικιλία τυριών και αλλαντικών, φρούτα εποχής, γλυκές και αλμυρές πίτες και τάρτες, κομπόστες, σφολιατοειδή, μπισκοτάκια διαφόρων γεύσεων, δημητριακά και γιαούρτια , μαρμελάδες, μέλι, σαλάτες, λαχανικά, φρέσκους χυμούς, καφέ, γάλα, ρόφημα σοκολάτας, τσάι κλπ.

Τα πάντα γίνονται με προσοχή, μεράκι και με τα φρεσκότερα και ποιοτικότερα υλικά, ενώ επιλέγονται αξιόπιστοι τοπικοί παραγωγοί και αυθεντικές συνταγές που συνθέτουν έναν μοναδικό παράδεισο γαστρονομίας.

{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Αργάσι Ζακύνθου
PHONE: 26950 45676
E-MAIL:
Beta version