Χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του Καστρακίου, το Meteora Hotel αποτελεί μια σύγχρονη, αλλά και παραδοσιακή ξενοδοχειακή μονάδα. Λειτουργώντας από το 2006 και έχοντας μοναδικές ανέσεις και υπέροχους χώρους χαλάρωσης που χαρακτηρίζονται από λεπτομέρεια και πρωτοτυπία, διατηρεί έντονα την αρχιτεκτονική παράδοση της τοπικής περιοχής, αλλά πάλλεται συνάμα και σε minimal απόχρωση και μορφή.

Διαθέτει 63 σύγχρονα και άνετα δωμάτια και σουίτες, προσεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με όλες τις απαιτούμενες παροχές, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι διάδρομοι κοσμούνται από φωτογραφικό υλικό του κ. Κώστα Μπαλάφα.

Περιγραφή πρωϊνού

Το πρωινό του Meteora Hotel διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων, με τα ελληνικά προϊόντα (τοπικά, αλλά και προερχόμενα από την υπόλοιπη Ελλάδα) να έχουν την τιμητική τους.

Ως εκ τούτου, καθημερινά προσφέρονται διάφορα αρτοσκευάσματα από τον ξυλόφουρνο της γειτονιάς (ψωμί, κουλούρια, κριτσίνια κ.ά.), φρέσκα φρούτα, χυμοί και λαχανικά τοπικής παραγωγής, γαλακτοκομικά προϊόντα, παρασκευές αυγών ελευθέρας βοσκής, αλλαντικά, κρεατικά, παραδοσιακές πίτες (ξεχωρίζουν οι χορτόπιτες που φτιάχνονται από τα χόρτα του κήπου του ξενοδοχείου), τοπικά γλυκά και παραδοσιακές μαρμελάδες, ελιές, δημητριακά, ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά, ελληνικός καφές κλπ.

{module Οι Συνταγές του Ξενοδοχείου|showtitle=1}

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ***
ADDRESS: Καστράκι Καλαμπάκας Τρίκαλα
PHONE: 24320 78180
E-MAIL:
Beta version