Louis Kerkyra Golf

Το Louis Kerkyra Golf βρίσκεται στην Κέρκυρα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου, και δεσπόζει σε μια έκταση 95 στρεμμάτων που περιλαμβάνει όμορφα διαμορφωμένους κήπους και μια αμμώδη παραλία. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέρετρο για όλα γούστα, σε μια ιδανική τοποθεσία πάνω στην παραλία των Αλυκών, μόλις 3 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και 5 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού.

Περιγραφή πρωϊνού

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Πρωινού ως μέρους της ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού, υπάρχει μια ξεχωριστή γωνιά στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του Louis Kerkyra Golf, με σκοπό να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά οι πελάτες, ελληνικά τοπικά προϊόντα και εδέσματα εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Εκτός από τα βασικά παραδοσιακά προϊόντα που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραπέζι (ψωμί, λάδι, ελιές μαζί με φέτα και ντομάτα κλπ), η τοπική παραδοσιακή γωνιά του ξενοδοχείου, εμπλουτίζεται και από άλλα υλικά και εδέσματα, όπως τυριά τοπικής προέλευσης, διάφορα είδη αρτοσκευασμάτων (κουλουράκια, λυχναράκια, παραδοσιακά παξιμαδάκια, ντάκος, καλτσούνια κ.ά.), παρασκευές αυγών, παραδοσιακές πίτες, ελιές, φρέσκα φρούτα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, σιροπιαστά, μπουγάτσα, ρυζόγαλο, ταχίνι, παστέλι, λουκουμάδες, χαλβά, παραδοσιακές μαρμελάδες κλπ.

Αξιολογήσεις

Rating Entries

No ratings yet.

Κάντε μια αξιολόγηση

STARS: ****
ADDRESS: Αλυκές Ποταμού Κέρκυρα
PHONE: 26610 24030
E-MAIL:
Beta version